Nastal čas se naladit na kouzelný čas Vánoc

Všichni cítíme, že atmosféra se kolem nás pomalu mění.. denní světlo ubylo, tma přišla dřív. Organismus se naladil na domácí pohodu a rozjímání. Nastal čas zvolnit a naladit své tělo na domácí atmosféru. Nalijte si sklenku červeného vína do unikátních sklenic .

Již před začátkem adventu, a většinou i mnohem dříve, se náš svět kolem promění v jednu velkou zářivou show. Světelné řetězy, svíčky voňavé skořicí, čokoládové figurky, jmelí, vánoční ozdoby, bohatě zdobené vánoční stromky, umělé i ty živé. A na vánočních trzích vánoční punč a vánoční koledy. Vánoce se nám připomínají na každém kroku. Je čas příprav. Nepromarněte jej ! 

Proměňte čas Vánoc v kouzelný okamžik, je časem kdy si můžete užít teplo svého domova. Relaxovat a nechat se inspirovat. Vyrobte si originální vánoční věnec - ten Váš. Provoňte svůj domov voňavou atmosférou. Ideálními relaxačními vůněmi , které Vás spolehlivě naladí jsou například: vanilka, hřebíček, santalové dřevo, opium, skořice, perníkové koření. 

Je tu čas, když začneme pátrat po těch nejkrásnějších dárcích pro naše blízké. Když se venku setmí, a teď to bývá opravdu brzy, svět kolem se rozzáří všemi těmi blikajícími světélky, zářící obchody nás pobízejí ke vstupu a vtíravé melodie vánočních koled nám navodí tu správnou vánoční náladu. Vánoce jsou svátkem, který ovlivní každého z nás. Jsou časem setkání, kdy se čas jako mávnutím proutku pro většinu lidí zastaví v podvečer 24. prosince . Začnou cinkat příbory, talíře se lesknou a ze salátové mísy pomalu mizí bramborový salát. Jsou tu jednou za rok, kouzelné Vánoce .