Napsali o nás

Krásu a draví můžeme najít za jídelním stolem 

Zamysleli jste se někdy nad otázkou, co nás odlišuje od zvířat ? Jsou to neurony v předním laloku a také vaření jídla. Ačkoli by se mohlo zdát, že odpověď je prostá. Můžeme zajít ještě dál.

To co nás lidi odlišuje a následně spojuje je právě stolování. I to nejchutnější jídlo může být „znehodnoceno“ jeho servírováním, například použitím nevhodného jídelního nádobí nebo příboru.



Jídelní stůl je místem kde se setkáváme s rodinou i přáteli. Proto by měl být oltářem dobré nálady. Máme možnost změnit jeho vzhled a změnit tak i náladu přísedících. Je zřejmé, že bílý ubrus u nás evokuje pocit výjimečnosti okamžiku. Je symbolem obřadnosti a čistoty. Proto by jídelní stůl měl být vždy správně upraven. Pro běžné obědy nebo večeře již nemusí stačit základní úprava, můžete kombinovat vzory a barvy a inspirovat se středomořským stylem stolování, kde dominují výrazné barvy, vzory i tvary. I když doba v tomto směru dále pokročila, stále je poměrně těžké sehnat nápadité doplňky, abyste se mohli seberealizovat.



Tuto cestu Vám usnadníme v e-shopu Oliver&Olivie, kde vybíráme nápadité doplňky pro Váš jídelní stůl. Ke každému produktu navíc nabízíme i vhodně zvolené dekorace proto pro Vás Oliver&Olivie může sloužit také jako inspirace.

U společného stolu zkrátka platí pravidlo, že jíme očima. Pozvěte rodinu k Vašemu stolu a vychutnejte si společně strávené chvíle. Vždyť není nic cennějšího nežli být si blíž.