Jarní dekorování

Část roku na kterou se všichni těšíme. Zima byla dlouhá a konečně můžeme říci, že jaro je tu. Venkovní teplota zve k práci na zahradě a pomalu se můžeme těšit na venkovní sezení s rodinou či přáteli.

Připravili jsme si pro Vás několik tipů jak jak vylepšit Váš jídelní stůl a vybrali jsme pro Vás krásné jarní kolekce. Letošním trendem jsou talíře zdobené v pastelových barvách tón v tónu. Malované talíře s akvarelovým dekorem, perfektně vyniknou na Vašem jídelním stole. Ideální volbou je jednoduchý plátěný ubrus v toskánském stylu z přírodních materiálů na kterém nádobí velice dobře vynikne. 

1413_porcelanova-jidelni-sada.jpg (1024×768)

Velkou novinkou jsou také příbory v duhových barvách, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli a můžete je tak bez problému umývat v myčce aniž by došlo k poškození barevného dekoru. Velkou výhodou je také to, že vypadají ve skutečnosti ještě lépe než na fotkách a svým neotřelým designem se hodí skutečně ke každému stylu.

2082_pribory.png (1024×768)

Kvalitní sklo je základ, broušené barevné sklenice ve tvaru krystalu každá v jiné barvě Vám vyřeší otázku, která ze sklenic je pro daný okamžik tou Vaší  a navíc vypadají na jídelním stole zkrátka fantasticky.

978-10_sklenice-na-vodu.jpg (1024×768)