Barevné jídelní sady v italském stylu

Milujete ten pocit, který zažíváte když jste na dovolené? Také Vás někdy napadla myšlenka, jak jen jej přenést k Vám domů? 

Přinášíme Vám inspiraci ze středomoří, kde dominují jasné barvy, které se volně mísí s tradičními vzory. Přineste jak Vašemu stolu slunce.

Jak na to? Kombinujte barevné textury, dekorace a doplňky. Vytvoříte tak tradiční a útulnou atmosféru.

Jídlo nejlépe chutná venku za doprovodu ptačího zpěvu a teplých slunečních paprsků si nejlépe vychutnáte Vaše oblíbené víno.

 

Vybrali jsme pro Vás skutečně unikátní kolekci inspirovanou horkým italským sluncem i nezaměnitelným šarmem. Při servírování Vašich oblíbených jídel se budete se cítit jako na náměstí v centru Benátek.

Jídelní sada Palazo Prato je skutečným originálem, vyrobena z vysoce kvalitního porcelánu a keramiky. Její charakteristické barevné tóny a detaily připomínají krásu středomořských zemí. Její jasné barvy dodají Vašemu stolu bohatý a jedinečný vzhled.

Pokud toužíte po skutečně vyladěném designu, doplňte sadu o designové prostírání , barevné sklenice na vodu z vysoce kvalitního skla. Nezapomeňte také na stylový jídelní příbor v italském stylu.